Ombyggnation i Bombardierhallen

Ombyggnation i Bombardierhallen

Nu har de flesta lederna i Bombardierhallen suttit uppe i 3-4 år. Det börjar bli hög tid att bygga om dem. Vi har bokat in 4 st byggdagar till att först riva ner alla leder och sedan bygga upp nya spännande utmaningar. Vi behöver all hjälp vi kan få och hoppas att det finns fler som är intresserad av att hålla repväggarna levande.

Vi planerar att skruva ner alla grep, tvätta dem och därefter skruva upp nya leder. Förhoppningsvis går rivningen fort så vi kan börja bygga nya leder redan v 50. Ta med en ryggsäck att lägga grepp i under rivningsarbetet. Det är bra om du har en skruvdragare med passande bits för stor respektive liten sexkantskruv så går rivningen snabbare. Det kommer självklart att också finnas vanliga sexkantnycklar att skruva med.

Har du funderingar och frågor om detta så kontakta någon av byggnissarna:

Henrik – henkanii@hotmail.com

Mattias – mattias.lindback@rusta.se

Kom och hjälp till med att bygga om lederna i Bombardierhallen!!!!

Följande tider är bokade:

  • V49 9/12 Torsdag kl: 18-21
  • V49 10/12 Fredag kl: 18-21
  • V50 13/12 Måndag kl: 18-21
  • V50 14/12 Tisdag kl: 18-21