Is och Drytooling träning söndagar 19.30-21.00

Is och Drytooling träning söndagar 19.30-21.00

På söndagar 19.15-21.00 träffas vi i Boulderhallen och tränar inför vintern. Specifik träning med isyxor på trä och plastgrepp utlovas. I passet ingår uppvärmning, teknik och styrkeövningar. Varje pass avslutas med cirka 20 minuters hård cirkelfys (som blastar de flesta) . Alla som vill få en genomkörare av hela kroppen kan vara med oavsett om du klättrar is eller ej. Passen är gratis och du behöver ha med dig Tunna handskar, gympaskor och isyxor (om du har).  Stefan Lindblom leder de första passen och sedan är tanken att vi skall rotera passen mellan deltagarna. Vi kommer att hänga upp stockar specifikt för varje pass mm. Vill du vara med så skicka ett mail till stefan@vertikalguiden.se eller ring/sms  på 070- 42 11 027.