Utflykt till Klättercentret Telefonplan 11/12

Utflykt till Klättercentret Telefonplan 11/12

Lördag 11 december

Vi åker kl 9.00 från boulderhallen

Det finns inga ursäkter – häng med!!!

Häng med till Stockholm och klättra inomhus på Sveriges bästa och nyaste klättergym Klättercentret. Nu på lördag den 11 december åker vi ditt för att klättra hela dagen.

Vi samlas kl 9.00 utanför boulderhallen (vid Arosfortet) Har du bil så ta med dig den till boulderhallen så de som inte har bil kan följa med. Vi försöker samåka så mycket det går och blir det någon bil över kan vi alltid lämna kvar dem. Blir det för få bilar får vi väll stuva in oss i bagageluckorna….. Räkna med att klättra hela dagen så ta med mat och dryck eller köp på cafet i centret.

Det kostar 110 kr att klättra på klättercentret. Det finns både bouldering och repklättring. För att få säkra någon som klättrar rep krävs det grönt eller rött kort. Utan något av de korten får du inte säkra en annan klättrare. Det finns möjlighet att klättra upp på plats för att få grönt eller rött kort. För att bouldra eller bli säkrad av någon annan krävs det inget kort.

För mer info om Klättercentret se deras hemsida.

Klättercentret Telefonplan

Tellusgången 24

126 37 Hägersten

Självklart ska du med och klättra!!!!!!

Har du andra frågor om resan så kontakta mig

Mattias Lindbäck

Tel 070-1664 320 (kvällstid)

Email mattias.lindback@rusta.se