Grundkurs i inomhusklättring – Grönt Kort

Grundkurs i inomhusklättring – Grönt Kort

En grundkurs i klättring för dig som vill komma igång att klättra rep inomhus. Du kommer att få lära dig om utrustning, inknytning, säkringsteknik och all kunskap som behövs för att klättra på topprep.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av klättring för att delta. Krav är dock att du är medlem i Västerås Klätterklubb. Mot slutet av sista tillfället kommer ni få göra en så kallad uppklättring där ni får ut ett grönt kort. Det gröna kortet är rikstäckande säkringslicens som gäller på de flesta klätterhallarna i Sverige.

Kursen kommer ha max 8 elever.

Kursen hålls under två dagar:

Onsdag 26 februari 18.00 – 21.00, kurs i Boulderhallen

Fredag 28 februari  18.00 – 21.00, kurs i Bombardier arena samt uppklättring

Kursen kostar 600 kr och skall betalas in på klubbens postgiro konto senast 23 februari. Om någon bara vill klättra upp kan ni ev. göra det den 28 februari men kontakta mig innan. Ev. frågor eller om ni vill delta på kursen kontakta mig: tobbekack@gmail.com

OBS! Ni måste kontakta mig för att bli anmälda på kursen!

/Thor-Björn Käck