Total boulder 3 Mars

Total boulder 3 Mars

Styrelsen bjuder in samtliga medlemmar till bouldertävling den 3 Mars. Detta kommer ta plats mellan 16:00 och 20:00. Reglerna är som följer:

Under ombyggnationen så får alla bygga leder, men man får ej provklättra andras leder! När en led är klar skriver man upp denna i ett formulär så den kan numreras. Målet är 50st nya, oklättrade, leder. Mellan 16:00-20:00 får man testa på så många leder som möjligt samt notera vilka man har klarat. Klarar man sin egna led så noteras den på samma sätt som övriga leder. Titeln klubbmästare kommer ges till den kvinnliga resp manliga klättrare som presterat bäst! Så träna hårt och finslipa tekniken så kanske du kan bli klubbmästaren!!

/Styrelsen

The Board invites all members to boulder competition on 3 March. This will take place between 16: 00 and 20: 00. The rules are as follows:

During the rebuilding, all are allowed to build, but you may not test climb others ’ leads! When an led is complete write it up in a form so it can be numbered. The goal is 50 new, untested, leads. Between 16: 00-20: 00 you may test and accomplice as many leads as possible and take note of what you have done. If you manages your own lead note it in the same way as the other leads. The title Club champion will be given to the female and male climbers who performed best! So train hard and hone the technique so you might be able to become Club Champion!

/The board