Inomhus

Klättercentret Västerås

Västerås klätterklubb har ett samarbete med Klättercentret Västerås där majoriteten av klubbens träningstillfällen sker.

Klättercentret erbjuder både rep och bouldering med hög kvalitet i nya fina lokaler på Stenby i Västerås (K7).

Ni hittar mer information om priser och öppettider på deras hemsida: https://www.klattercentret.se/vasteras/

Västerås Arena – Rephall

Västerås klätterklubb har en egen klättervägg i Västerås Arena på Rocklundaområdet. Klätterväggen är 12 meter hög och har allt från nybörjarleder till tuffare överhängande klättring.

För att klättra på väggen i Västeråshallen måste du köpa årskort för väggen och medlemskap i Västerås Klätterklubb. Det går även att betala varje gång du klättrar men då kostar det 50 kr/gång. Du betalar genom att lägga pengarna i ett kuvert i det lilla brevinkastet på väggen, alternativt använda Swish-betalning. Glöm ej att skriva ditt namn på kuvertet. Observera att du ska betala innan klättringen börjar.

OBS! Kursverksamhet vid vår vägg får endast bedrivas av SKF certifierad inomhusinstruktör och med styrelsens godkännande!

För att kontrollera aktuella bokningar, följ instruktionerna för kontroll av hallens tillgänglighet (denna länk). Klätterväggen finns i hall A.

Tag med eget rep. Om du saknar rep så stäm av med kontaktperson för repväggen att det finns rep på plats när du kommer till hallen.