Klätterfest!

Klätterfest!

I samband med ombyggnationen av Boulderhallen så bjuder styrelsen samtliga medlemmar av Västerås klätterklubb till fest! Denna kommer gå av stapeln den 6 oktober med start 19:00. Alla som kommer för middagen får ta med sig en rätt/del av rätt som sedan delas med de övriga. Ett s.k knytkalas. Efterrätt/kaffe  bjuder klubben på.

P.ga gällande alkohollagstiftning så måste alla under 18 ha med sig målsman. Detta enbart för att undvika problem och skriverier. Vi hoppas att ni har förståelse för detta! I övrigt, alkohol medtas av dem som så önskar. Lek, musik och gemenskap bjuder vi gemensamt på!

Ni som vill komma kan skriva upp er i kommentar fältet alternativ på klubbens sida på Facebook. Detta så vi kan uppskatta hur många som kommer…

Ett stort tack går till arosfortet och Tommy för att vi kan använda deras lokaler för detta evenemang. Så, varmt välkomna till årets klätterfest!

Varma hälsningar

Styrelsen

Ps. Vid frågor, ring medlemsansvarige på 0736-678036 ds.