Isklätterresa till Rjukan, Norge

Isklätterresa till Rjukan, Norge

Rjukan 8- 12 feb

Vi kommer att åka till Rjukan och klättra is/mix på onsdag den 8  feb runt 17.00 från Västerås, landar i Rjukan på natten/kvällen.  Kommer hem kring söndag kväll.

Vi bor på ClimbInn i Rjukan med helpension inkl allt för 695-795 norska /dygn. Vi kommer att klättra heldagar torsdag, fredag och lördag samt söndag halvdag i ex Krokon. På ClimbInn ingår frukost, lunchpaket middag, sänglinnen, handduk, städning och torkrum. Behöver bara klä på sig äta frukost och gå ut och klättra.

Vi blir 1-2 bilar och bor 4 nätter.

För att följa med måste du kunna klättra is på egen hand och leda eller om du har en snäll kompis som kan sätta fast repet åt dig. Minimikrav är dock att du kan leda flerreplängder på klippa på egna säkringar.  Samt ha egna prylar. (yxor/hjälm skor, stegjärn)

OM du skall med måste du bestämma dig senast 20 december och Höra av dig till Stefan Lindblom. Du kommer själv att få boka ditt boende mm på nätet på: http://www.climb-inn.com/

Jag ser till att alla som skall med hamnar i samma rum eller i samma del av boendet och ordnad samåkning i bilarna samt fördelar våra rookies bland de äldre.

Stefan Lindblom
070 42 11 027
lindblomstefan@hotmail.com