Rivning den 4 november efter prova-på

Rivning den 4 november efter prova-på

Söndagen den 4:e november efter prova-på (från ca 17.00) river vi medlemmar (gärna också föräldrar) tillsammans ner alla grepp i boulderhallen för en mycket välbehövlig grepptvätt, städning och ombyggnation inför bouldertävlingen Plastic Master 4 som äger rum i hallen den 10:e november. Ta gärna med egen skruvdragare och insexnyckel samt inneskor. Man får väldigt gärna hjälpa till att tvätta och sortera grepp även under måndagen, det är ett ganska omfattande arbete som blir lättare ju fler vi är.

Efter rivningen stänger vi av hallen (bortsett från gymdelen och moonboard) för klättring under veckan fram tills tävlingen den 10:e november då alla är varmt välkomna att deltaga i tävling på nya fräscha problem!

Välkomna!