Klubbutflykt söndag 7 maj Kärrbo

Klubbutflykt söndag 7 maj Kärrbo

Alla medlemmar som har grönt kort eller motsvarande kan följa med på klubbutflykt till Kärrbo, andra klubbar och övriga åskådare är också välkomna. Vi kommer att göra en vårstädning av klippan och rensa några leder. Därefter klättrar vi de cirka 30 leder som finns där. Lämpligt för barn och nybörjare med många lätta bultade leder med ankare. Vi hjälper till att sätta upp topprep och tar med några klubbrep. Det finns också några svårare projekt. Muskelmannen 6c+ har blivit svårare sedan Stefan slet bort ett grepp förra året, ett 7a+? projekt väntar på att klättras och ett 7b-7c? projekt väntar på att klättras, alla bultade. Samling parkeringen boulderhallen 08.15. Vi kan behöva en röjsåg och lite borstar. Skriv gärna i facebookgruppen om du/ ni vill ansluta. Det går också att åka direkt till klippan för de som önskar. Det går också bra att kontakta Stefan Lindblom om du har frågor, 070 42 11 027.

Länk till förare: https://27crags.com/crags/karrbo/topos/karrbo

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar