Februari

Februari

Den nya styrelsen har sedan årsmötet haft sitt första möte. Ett antal frågor lyftes, bland annat kopplat till en mer organiserad prova-på-verksamhet och fortsättningen kring den nya hallen. Det är fortsatt kö till barn- och ungdomsgrupperna och klubben söker både föräldrar och andra medlemmar som vill engagera sig som ledare i den organiserade träningen. Vi räknar inte med att intresset kommer att minska, tvärt om ser vi sedan invigningen av den nya boulderhallen en stor tillströmning till prova-på vilket är mycket roligt! Det ställer förutom större krav på klubbens lokal även större krav på alla medlemmar och besökare som ska träna och vistas där samtidigt.

Efter invigningen var många av oss som var med och byggde sugna på att komma igång med klättringen igen, därmed avstannade också en del av arbetet med att göra klart det sista i hallen. Lokalgruppen höll därför i söndags ett möte där ett antal frågor adresserades. Bland annat ska en dörrstängare till ytterdörren installeras, småbord och stolar inköpas och hyllförvarning bakom väggen ska byggas. När hyllförvaring väl är på plats och diskmaskinen för grepp är installerad kan vi påbörja nedmontering, tvätt och nysättning av problem på ett par sektioner åt gången. Tanken i nuläget är att inte allt rivs samtidigt, för att undvika klätterstopp. Lokalgruppen kommer även att ta fram riktlinjer för ledbygge för en ännu mer effektiv användning av väggytan och greppen, givetis ska vi också erbjuda ännu mer intressanta och varierande problem.

Obs! För dig som oturligt skadar dig och börjar blöda bjuder vi på plåster, de sitter på väggen vid toaletterna. Använd plåster, inte bara för din egen skull utan även för de andra som klättrar på väggen efter dig, tack!

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar