Instruktörskurs inomhusinstruktör

Instruktörskurs inomhusinstruktör

Lördag 25 april 09.00- 16.30 i Bombardier arena kommer klubben att ordna en kurs för de som vill bli inomhusklätterinstruktörer. Det är inget krav att du går vidare till examination efter kursen. Examination sker tidigast i höst. På kursen kommer vi att utbilda er i instruktörsskap, säkerhet, utrustning mm och ni kommer också att få prova att på att hålla i klätterkurs för varandra.

Förkrav är rött kort eller motsvarande kunskap. Du behöver inte ha fyllt 18 år för att gå kursen men för att examineras måste du fyllt 18 år. Jag själv + examinator från Stockholm och Tobbe kommer att hålla i kursen. Vi har för närvarande 5 anmälda aspiranter till kursen, men vi kan ta emot fler intresserade. Kursen är gratis för klubbens medlemmar. Har du frågor så kontakta gärna mig på Facebook eller telefon 070 42 11 027.

Mvh Stefan Lindblom

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar