Intresse för klätterresa över Kristi himmelfärd?

Intresse för klätterresa över Kristi himmelfärd?

Om det finns intresse från fler i klubben att åka till Västervik för fin sportklättring och kvalitetsbouldering över Kristi himmelfärd åker vi gärna dit. Annars styr vi kosan mot Bohuslän! Om ingen har något annat trevligt förslag.

Kring Västervik finns 7 sportklippor, 1 tradklippa och 7 boulderområden. Fina leder för nya som vana klättrare. En bra start på säsongen helt enkelt.

Förare finns på www.vastervikclimbing.se under sportklättring samt bouldering.

Tanken är att åka från stan onsdag kväll och hem söndag em. Anslut när det passar er men det vore trevligt om vi kunde hjälpas åt att få med oss så många som möjligt genom samåkning samt snickrar ihop bilar och personer som vill till samma klippa för dagen. Klipporna ligger utspritt söder om campingen, upp till en timmes bilkörning beroende på var man vill klättra.

Boende sker på Risebo Fritid där valen för tält, husvagn och stuga finns. Se mer på www.risebofritid.se. Tältning kostar 100kr/natt.

På campingen finns tillgång till servicehus med dusch, toalett samt ett kök med ugn, spis och diskbänk. Frysbox, tvättmaskin som bokas per timme och bastu som bokas i receptionen.

Risebo Fritid ber oss att förhandsboka tältplatser då de behöver planera var tälten ska stå pga annan aktivitet på planen.

Andra förslag för tältning är välkommet! Det verkar vara regler för camping vid klipporna men vi vet inte vilka. Det verkar även vara mindre populärt med tältande grupper av markägarna.

Vid intresse skriv;

–       namn

–       mail

–       telefonnummer

–       hur många ni är och antal tält

på hemsidan som en kommentar till inlägget.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar