Grundkurs i inomhusklättring – Grönt Kort

Grundkurs i inomhusklättring – Grönt Kort

Grundkurs i inomhusklättring – Grönt Kort

En grundkurs i klättring för dig som vill komma igång att klättra rep inomhus. Du kommer att få lära dig om utrustning, inknytning, säkringsteknik och all kunskap som behövs för att klättra på topprep.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av klättring för att delta. Krav är dock att du är medlem i Västerås Klätterklubb. Mot slutet av sista tillfället kommer ni få göra en så kallad uppklättring där ni får ut ett grönt kort. Det gröna kortet är en rikstäckande säkringslicens som gäller på de flesta klätterhallarna i Sverige.

Kursen kommer ha max 8 elever.

Kursen hålls under två dagar:

Onsdag 11 november 18.00 – 21.00, kurs i Boulderhallen

Fredag 13 november  18.00 – 21.00, kurs i Bombardier arena samt uppklättring

Kursen kostar 600 kr och skall betalas in på klubbens postgiro konto senast 4 november. Om någon bara vill klättra upp kan ni ev. göra det den 13 november men kontakta mig innan. Ev. frågor eller om ni vill delta på kursen kontakta mig: Markus_Tornberg@yahoo.com

OBS! Ni måste kontakta mig för att bli anmälda på kursen!

/Markus Tornberg

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar