Uppsägning av kontraktet till boulderhallen

Uppsägning av kontraktet till boulderhallen

Från styrelsen till alla er klättrare i Västerås.
Vi har fått ett muntligt besked om uppsägning av kontraktet till boulderhallen vid arosfortet. Inget är dock påskrivet ännu. Den nya fastighetsägaren Kungsleden har kommunicerat detta till vår ordförande.
Anledningen till Kungsledens beslut är att de vill ha frihet att ordna om i lokalerna, därför kommer alla med tillfälliga kontrakt att sägas upp.
Inget är påskrivet ännu, dock vill styrelsen redan nu gå ut med denna information till samtliga medlemmar. Preliminärt utflyttningsdatum är augusti/september 2016. Vid frågor kan ni kontakta någon i styrelsen.
Mer information och möte angående detta kommer att komma längre fram.
//Styrelsen”

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar