Upprensning och Borstning samt nyturer i Kärrbo (OBS! ny tid!)

Upprensning och Borstning samt nyturer i Kärrbo (OBS! ny tid!)

På söndag 22 mars kommer vi att samla alla stora som små klättrare (som kan hänga i ett rep). Vi har köpt 12 nya ankare och nya bultar med hängare. Vi kommer att borsta fram nya och gamla leder, fälla sly och mindre träd. Samt bygga standplatser och pist för multipitch firning. Vi skall också byta ut gamla bultar och kompletera med nya. Klubben har köpt en ny maskin som kommer att förevisas.

Ta med er klätterutrustning, handskar, stålborste och såg, röjsåg och motorsåg för dem som har. Niklas Nilsson kommer att stå för det stora sågandet. Vi åker från Boulderhallen 09.30 för dem som vill samåka och inte har bil. Skriv här nedan i fall ni har plats i bilen och kan köra. Vi håller på fram till em. Blir vi 10 personer kommer vi att kunna rensa upp klippan och få 10 nya leder.

Välkomna!

//Stefan.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar