Välkomna tillbaka!

Välkomna tillbaka!

Sommaren är över för de flesta även om det fortfarande är riktigt varmt och skönt i luften. För de som gillar att klättra ute finns det gott hopp om en fin och lång säsong. Samtidigt har klubbens aktiviteter i hallarna börjat återupptas. Barn- och juniorgrupperna har börjat sina inomhusträningar, och såväl boulder- och rephallen har börjat samla medlemmar igen.

På torsdag har styrelsen sitt första möte för hösten, och vår ambition är att vi ska bli bättre på att berätta här på hemsidan vad vi arbetar med för tillfället. Vi återkommer med kontinuerliga rapporter!

Har ni tips eller önskemål om vad ni vill att vi ska skriva om här på hemsidan går det utmärkt att skriva det i kommentarsfältet här eller på vår facebooksida.

Kontaktsidan för klubben är också uppdaterad om du vill nå någon specifik ansvarig.

Vi ses i hallen, på väggen och på klippor och boulders!

//Styrelsen

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar